پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار افتاده شده و سیستم ایمنی بدن مختل میشود.
شکر سیستم ایمنی بدن را از کار میاندازد به طوری که پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار میافتند و در بازه زمانی ۲ الی ۵ ساعت پس از مصرف این خوراکی شیرین، بدن کاملا آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
اپلیکیشنهای برتر هواشناسی
5 خوراکی برای بهبود و جلوگیری از جوش و آکنه
خودروی ۷ سرنشینِ فوق لوکس لکسوس+تصاویر
ابزاری برای مسدودکردن اسپمها و ایمیلهای ناخواسته
اختلاف سنی عجیب بازیگران ایرانی با همسرانشان + تصاویر
تمام حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی جاچیز می باشد.