افرادی که غلظت خون دارند لازم است که بعد از غذا انار یا آب انار مصرف کنند. چون این میوه میتواند در حد قابل قبولی باعث کاهش غلظت خون شود.
مردی چهل ساله هستم که با انجام آزمایش متوجه شدم که غلظت خون بالایی دارم. لطفا بفرمایید که منظور از غلظت خون بالا چیست؟ غلظت خون بالا بیماری ای است که در آن سلول های قرمز موجود در خون افزایش می یابند. افراد مبتلا به غلظت خون بالا سلول های قرمز خون یا هموگولوبین و یا هماتوکریت بیشتر از حد معمول در خون خود دارند. غلظت خون بالا می تواند ناشی از افزایش تعداد سلول های قرمز و یا کاهش پلاسمای خون باشد. غلظت خون بالا یا پلی سیتمی گاهی اوقات اریتروسیتوز نیز نامیده می شود.
افزایش غلظت خون چه علائمی می تواند داشته باشد؟ ضعف و خستگی سردرد خارش پوست کبودی لب ها و نوک انگشتان دست و پا به خصوص هنگام فعالیت بدنی درد مفاصل سرگیجه شکم درد برافروختگی و قرمز شدن صورت برجستگی ورید های چشمی درد استخوان های پا
برای درمان غلظت خون از چه مواد غذایی استفاده کنیم؟
افراد گیاهخوار خون رقیقتری دارند. به همین علت افرادی که گیاه خوارند، نه تنها احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را از خود دور کردهاند، بلکه دارای خون رقیقتر و فشار خون و فیبرینوژن پایینتری نسبت به افراد همسن و سال خون هستند.
برای کاهش لخته شدن خون از روغن جامد، روغن نارگیل، چربیهای حیوانی، گوشت قرمز، دل، قلوه، مغز، پیه گاو و گوسفند به مقدار خیلی کمتر مصرف کنید و به جای آن از لبنیات کم چرب، ماهی، سبزی و میوهی فراوان استفاده کنید.
همانگونه که می دانید فست فودها مضرترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند. خوردن غذاهایی که با روغن بسیار درست شده اند و همچنین از مواد گوشتی فرآوری شده تهیه شده اند می توانند غلظت خون شما را افزایش داده و همچنین خون شما را کثیف کند.
خرما از غذاهایی است که مداومت در خوردن آن به افزایش غلظت خون میانجامد.
کیوی، از جمله میوه های مفید برای کاهش غلظت خون می باشد. خواص مفیدی که میتوان برای کیوی قائل شد، عبارتند از: بازکننده عروق، کاهنده کلسترول و تری گلیسیرید که از غلظت خون میکاهد.
محدود کردن مصرف کله و پاچه، مغز و زبان، دل و قلوه، کاهش مصرف انواع کیک و شیرینی محدود کردن مصرف گوشت قرمز و جگر و جایگزین کردن آنها با گوشت مرغ بدون چربی، ماهی و حبوبات استفاده از چای سبز محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور استفاده از از منابع غذایی ویتامین E مثل جوانه گندم، مقداری از مغزها و دانهها، افزایش دریافت مایعات، افزایش مصرف پیاز خام سفید، کاهش وزن در صورت داشتن اضافه وزن، افزایش دریافت میوه ها و سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر و ویتامین C کاهش دریافت چربی های حیوانی، مثل چربی گوشت و مرغ، استفاده از لبنیات و گوشت کم چرب، استفاده از روغن های مایع به جای روغن حیوانی یا روغن نباتی.
توصیه می شود که بعد از غذا انار یا آب انار مصرف کنید چون این میوه میتواند در حد قابل قبولی باعث کاهش غلظت خون شود. اما این را هم بدانید که سایر میوهها به علت اینکه ویتامین C دارند، میتوانند جذب آهن را افزایش دهند و به همین دلیل ما فقط مصرف انار و آب آن را بلافاصله پس از صرف غذا به کسانی که غلظت خون دارند، پیشنهاد میکنیم و مصرف سایر میوهها را برای این افراد تا 2 یا 3 ساعت بعد از غذا محدود میکنیم.
آب زرشک نیز می تواند مفید باشد. برای رفع غلظت خون و پاکسازی خون از مواد زائد بهتر است که آویشن را همراه با چند عدد عناب دم کرده و روزی چند بار مصرف کنید. به این ترتیب که یک قاشق غذاخوری آویشن خشک را همراه با 7 تا 10 عدد عناب در یک لیتر آب جوش دم کرده و روزی چند بار مصرف کنید. مصرف این نوشیدنی در ماه های اولیه بهار به سلامت بدن کمک می کند.
گیاهان یا ادویه مفید برای رقیق کردن خون عبارت است از:
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
اپلیکیشنهای برتر هواشناسی
5 خوراکی برای بهبود و جلوگیری از جوش و آکنه
اختلاف سنی عجیب بازیگران ایرانی با همسرانشان + تصاویر
خودروی ۷ سرنشینِ فوق لوکس لکسوس+تصاویر
ابزاری برای مسدودکردن اسپمها و ایمیلهای ناخواسته
تمام حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی جاچیز می باشد.