«شلغم» جزو جدایی ناپذیر سفره ایرانیها در فصل پاییز است؛ نوعی سبزی ریشهای که در گروه سبزیجات چلیپایی قرار دارد و با ویژگیهای غذایی و درمانی خود، گویی به شکل خاص برای فصل سرما آفریده شده است.
«شلغم» جزو جدایی ناپذیر سفره ایرانیها در فصل پاییز است؛ نوعی سبزی ریشهای که در گروه سبزیجات چلیپایی قرار دارد و با ویژگیهای غذایی و درمانی خود، گویی به شکل خاص برای فصل سرما آفریده شده است. این سبزی از دوره ماقبل تاریخ در رژیم غذایی مردم جای داشته است و با سبزیجات ریشهای مانند سیب زمینی و چغندر در یک گروه قرار گرفته است، همچنین پسر عموی بروکلی، بروکسل، آرژول و کلم کیل محسوب میشود. شلغم هم مانند سایر ریشه ها، غنی از مواد مغذی و کم کالری است.
۱- بهبود ناراحتیهای رودهای
۲- درمان سرماخوردگی
۳- کاهش فشار خون
۴- مقابله با سرطان
اخیرا مطالعات نشان داده اند که ترکیب سولفورافان که به سبزیجات چلیپایی ته مزه تلخی میدهد، خواص ضد سرطانی دارد. نتایج قابل توجهی در مطالعات انجام شده نشان میدهد که سولفورافان در به تاخیر انداختن یا جلوگیری از سرطان هایی، چون ملانوم، مری، پروستات و پانکراس نقش موثری دارد. میتوان غذاهای حاوی سولفورافان را به بخش جدایی ناپذیری از روند درمانهای سرطان در آینده تبدیل کرد.
۵- کاهش وزن و بهبود گوارش
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
اپلیکیشنهای برتر هواشناسی
5 خوراکی برای بهبود و جلوگیری از جوش و آکنه
خودروی ۷ سرنشینِ فوق لوکس لکسوس+تصاویر
ابزاری برای مسدودکردن اسپمها و ایمیلهای ناخواسته
اختلاف سنی عجیب بازیگران ایرانی با همسرانشان + تصاویر
تمام حقوق مادی و معنوی متعلق به مجله اینترنتی جاچیز می باشد.